Gamle nyheder er lagt i arkiv

 

2019    
     
Maj  

Og der er kommet føl på Dorthealyst; Dorthealyst Gossip har fået et fint brunt hoppeføl - Dorthealyst Sonnet, og Dorthealyst Ginger Maid har fået et dejligt rødt hingsteføl - Dorthealyst Hot Chili. De er begge efter Parvadean Reaction, oger hermed de sidste føl efter ham. Dorthealyst Hot Chili vil blive til salg, da han er for tæt relateret til hopperne til, at han kan bruges her. Så hvis man vil sikre sig det sidsste hingsteføl efter Parvadean Reaction, så har man muligheden.

Du kan se mere på deres egne sider - billeder kommer snarest muilgt.

***

Ved det internationale kørestævne her på Dorthealyst, var det en fornøjelse at Dorhtelayst Tristan på "hjemmebane" i junior klassen. Her vandt han ovelegent med sin kusk Sanna Manfredsson; de bor i Sverige, hvor de klarer sig rigtigt godt, og gør god reklame for welsh ponyernes gode brugsegenskabe. Stort tillykke til ekvipagen, håber at se meget mere til dem i fremtiden.

     
     
Marts  

Til den årlige generalforsamling i Welsh Pony og Cob avlen i Danmark havde vi den store glæde at modtage en af de nye bronzemedaljer for Dorthealyst Peptalk

***

Vi deltog i M&M vintershow med Synod Rihanna, som ikke helt faldt i denne dommers smag, og endte med 37 p.

Det gik væsentligt bedsre for 1-års hingsten Dorthealyst Response, der endte på førstepladsen i sit hold med imponerende 47 p. ud af 50 mulige og med 10 for type og 10 for trav. Han er nu ejet af Julie Østergaard, og vi håber, at han, som en af de sidste hingsteafkom efter Parvadean Reaction, vil kunne få en fremtid i avl.

     
Januar  
Vi håber, I alle er kommet godt ind i det nye år, og ser frem til endnu et år i godt selskab, med smukke ponyer og spændende avl.